Kapcsolat

Budapest, 1147, Telepes u.12. (Térkép hozzánk!) 

Tel./Fax: 06-1-222-8-222
Mobil: 06-20-550-9347
E-mail: dekor@dekormania.hu

Nyitva tartás: Legkésőbb 2021. december 10.-ig lehet rendelést leadni és azt 2021.december 16.án átvenni személyesen.

2021.december 17.-től ZÁRVA

Legközelebb 2022. január 5.-én nyitok.

A levelezési cím:

Megrendelés történhet:

 A személyesen vagy interneten történő megrendelés menete: 

Személyes megrendelés esetén az üzlet nyitvatartási idejében megtekinthetők a mintaként készült tárgyak.
Hétfő - Péntek : 9,00 - 11,00 és 15,00 - 17,00 ( péntek délután csak előzetes egyeztetés mellett van nyitva )
Szombat, vasárnap zárva

A fényképet személyes rendelés esetén többféle adathordozón tudja elhozni: pendrive, DVD, CD vagy  pl. mobiltelefon ( a hozzávaló kábelt ne felejtse elhozni ).

Internetes rendelés esetén a fotót csatolt fájlként küldje el e-mailben ( dekor@dekormania.hu ). A fájl lehetőleg .jpg kiterjesztésű legyen, kerülje a fotó különböző nem képszerkesztő programokba illesztését ( pl. Word-be ). 

A megrendelést minden esetben előleggel szükséges megerősíteni. 

A postai úton történő megrendelés menete: 

1. küldje el a fényképet ( magát a papírképet, nem kell a negatív ),  CD-t, DVD-t, újságkivágást, bármilyen képi anyagot. 

Az üzlet címe: Dekormánia Studió, 1147 Budapest, Telepes u.12.

Néhány sorban írja le mi az elképzelése, melyik tárgyra, milyen elrendezésben szeretné a fotót. Szeretne-e feliratot, hová, milyen elrendezésben. Amennyiben a fénykép tartalmán módosítást szeretne, pl. képrészlet lehagyása, képhibák javítása, azt írja le külön. A fotón ne tegyen semmilyen jelölést, felesleges a fényképet "tönkre tenni ", a jelölések eltüntetése csak plussz grafikai munkát okoz, amit díjazás ellenében végzünk el ! A fotót mindig az átadott minőségben küldjük vissza az elkészült fényképes tárggyal együtt. A fotó nem sérül.

A levélben kérjük megadni az utánvétes csomag címzettjének nevét, címét és a megrendelő telefonszámát.Szükség esetén, amennyiben nem egyértelmű a megrendelés valamely részlete, csak telefonon tudunk kommunikálni. Természetesen a legjobb megoldás, ha e-mail címet tud megadni.

2. Adja fel rózsaszínű postai utalványon vagy utalja a megrendelt tárgy értékének 50 %-át előlegként ugyancsak a levelezési címre. Banki átutalás is lehetséges, a számlaszámot e-mailben vagy telefonon lehet kérni. Az aktuális árakat telefonon vagy e-mailben kérje.

3. Az utánvétes csomagküldés várható díja ( a postai díjszabások változásától függően változhat ): 

0 - 2 kg-os súlyú csomag esetén, az ország bármely pontjára, törékenyként feladva, értékének megfelelően biztosítva 

- 50,000.- Ft értékhatárig jelenleg 2,400.- Ft

4. A vállalási határidő a fénykép és az előleg kézhezvételétől számítva 4-5 munkanap + 1-2 nap a postázás. Általában a hétfőn,kedden és szerdán leadott megrendelések péntekre elkészülhetnek, amiket csütörtökön vagy pénteken erősítenek meg, a következő hét péntekére készülnek el. A postázás péntekenként történik.

5. Az előleg megfizetése feltétele a megrendelésnek. A megrendelést meggyorsítja, ha az előleget utalja és az utalás bizonylatát  e-mailben átküldi. Így nem kell megvárni az előleg beérkezését, a fotó kézhezvételekor azonnal elkezdődhet a munka.